Ska bara..

Öööööörn öööööörn ööööörn..






Now shall I eat, so I can shit and then I will sleep!

Ska bara..

Godnajt!





Lill-lördag

Hej hej allihopa!

Lill-lördag idag då..
Har nyss kommit hem från en trevlig kväll med gänget. Träffade upp Jesper, Helena, Jonny och Johanna + kidsen på Maxi. Där åt vi lite smarrig middag. Gick sedan vidare hem till Jeppe och Helena och " kollade på hockey" Vi brudar var väl inte såååå insatt så vi surrade mest..Trevligt vare iaf! =)

Har annars inte gjort så mycket idag. Startade dagen med en fin promenix med Hector i det fina vädret. Soligt och vällarns gött vare!

Blev också stoppad av en känd skådespelerska som undrade vart idrottsplatsen låg. (Kommer inte på namnet på damen)

-Duu, du där med hunden!

 Gav henne typ tre alternativ på idrottsplatser här i krokarna..hoppas hon hittade dit iaf! haha..:) Hon skulle åka grillor..

mmm..Gick sedan och köpte lite ostfrallor. Go frulle är en bra start på dagen..


Sen har jag rastat Agda (dammsugaren)...samt kollat på Småstadsliv..hahaha..en sån serie man kan se om å om igen! :)

Nu sova tror jag...


Puss o Kram! o nattinuffsan..


Pyssel hela dagen

Tjaaa!!

Klev upp 05:15..jätte härlig tid att kliva upp på...Och framförallt när man inte är van!
Men som tur finns ju redbulla och extra starkt java! Tummen upp för de!
Vi har byggt om och grejat idag på jobbet! Kommer blir nice..ni får se!:) BRA jobbat alla! Skit kul verkligen!

Kom iaf hem sisådär på kvällskvisten. Tillagade litte Meetballs med mackisar..fy fan va gott de var. De var länge sedan de var SÅ gott..

Nu sitter man här och små nickar framför datan..Så sjukt trött och ska göra en tidig kväll! Tog en sån där kokhet dusch..verkligen balsam för själen!

Lördagen var iaf skit nice! Gott med grill och trevligt sällis :)



och..bah litte pyssel blev de igår (söndag)
 



PoK!

ojj...vad tidig kvällen blev..NOOOT..


Lite helg på de här så..

Heiiii!!

Fredag! Åh håhå..idag känns det verkligen att de är helg..verkligen.. Var lite trött nu slutet av dagen..gick och virrade runt på Coop och höll nästan på att börja prata med mig själv..typ så kändes de..haha..virri virri kocko..kom ut med endast ett paket margarin! Ovanligt av mig att inte komma ut med godis, Coca cola, glass och chipps, men jag orkade inte. Var så hungrig att det nästan kändes som jag var mätt..också trötter på de, då blire ju som de bli! Man blir så fnissig liksom..bahaha..

Kom hem till värsta brak-middan iaf!


[email protected]
Bacon inlindad köttfärslimpa med fikon och örter och ringlad rödvinsky med björnbär..och potatisgratäng..gott nantiiing..


Imorgon ska vi grilla med Jesper och Helena. Jeppe hörde av sig igår och kom med den fantastiska idén. Jag gillar ju sånt där spontanitet..haha..kung de!


Nuuu! Ska jag mysa ner under täcket..

Låt bli mina pälspolare

Stor debatt nu kring vargjakten och jag måste såklart tycka till jag med eftersom jag älskar dessa "vovvar" och de gör ont i hjärtat att se att de faktiskt inte går rätt till...

Vargarna ska bli friskare och fler? Man menar då att de är nyttigt för stammen att reduceras med jakt, eftersom man vill åstadkomma en förbättring av de svårt inavlade vargstammarna. meeeen.. hur kommer de sig att förra året sköts 28 fullt genetiskt friska vargar? Ska man inte vara rädd om dessa då om man nu är ute efter genetiska förbättringar? Tycker här att man klart och tydligt ser vilket typ av intresse en jägare egentligen har då man inte bara sätter en kula utan man gör det till en hel massaker. (Sett på bild)

Skärpning nu för fa-an! Kan man inte göra de rätt ska man inte hålla på! Punkt slut varulvs tjut!





Solsidan med en toch av skorpor och glass. Och en dillkvist på toppen!

Hej!! 
Bahaha..Solsidan är tillbaka. Som jag har längtat. Så himlarns bra serie, en av dom bästa ju! oh yeah..
Ikväll känns extra skönt att bara ta de lite lugnt. Ben o Jerka glarren halv bakad..mm-MM-MMM..den satt fint den! Något mer som jag rekomenderar skarpt är Pågens skorpor med kardemumma tejst. Så sjukt gott med smör och ost! Dille dille dille...
Älskling är ledig också en massa denna vecka som kommer, mys när han är hemma. Tjihi.. Tror bestämt att golvet ska bli klart också. Sover ju i vardagsrummet nu eftersom ombyggnad pågår. Tur soffan är grymt skön iaf! 
Ajusst ! De var ju nåt jäla"mähä" som sprang in i vår dörr inatt också. Lät ju som 10 elefanter som hade rejvparty i trappuppgången. Då flög vaktis ut i hallen och gav ifrån sig ett rejält skall. Duktig.  ROUUUWR.. 

Hector In Action. Skrutt! Love u!








Puss´n

Söder bönor.

Hey!
Känns som fredag idag. Kvällen var iaf wünderfyll! Varit på söder sia med med lövely Märy. Två bönor på South of Folkungagatan. Vi åt grekiskt på Aya Sofia..*stava*..nam nam nam om nom nom.. firre..Fina fisken =) och såklart en Meze tallrik till förrätt..Här lagar man mat med kärlek och personalen är jävulskt trevlig!
Hur som helst är det jätte kalas att traska omkring i detta område på sommaren. Alla butiker, maten o.s.v.. Fan vad jag gillar SoFo!

Sötis


Fick denna fina tröja av gullan! Blev ju jätte glad för den såklart. Den heter Maria. De står det på lappen. En Maria tröja helt enkelt!


Så gott, man blev alldeles rörig i huvudet.


Annars då..inte gjort många knop. Jobbat.
Lekt kurragömma med Hector. Kul som fan! haha..
Sitter och klurar om man skulle ta och köpa biljett till Victoria´s Secret Winter Show nu nästa helg. Vet inte hur det ser ut på biljettfronten men man kan ju kolla upp!

PoK!

AJJEH!

Tjeeena tjeeeena!

Har så sjukt ont i näsbenet så jag vet inte vad. Haft de i några dagar nu.Värker som om de var ett sjukt jävla STORT  blåmärke och det bränner. De är svullet också :( faan då! mimimimi.. Kan inte vara något annat än en finne som är inneboende...? För jag har inte slagits?! Schaise kaise!

Tänkte att jag skulle sätta på lite SIMS. Har inte spelat på några dagar nu. Fick avsluta spelet för att jag blev så stressad..hahaha..min gubbes tjejpolare blev helt plötsligt gravid och skulle föda barn (men de fattade inte jag vad hon höll på med, tjoade och åmade sig, så jag tryckte på " sluta upp med de där"- knappen)..då blev hon sur, vattenkranen i köket pajjade och min gubbe var för trött för att laga själv så jag fick vänta på service som skulle dyka upp om en timme, vatten pölen blev stoor.. samt att de började brinna också!. Allt detta på typ en och samma gång.


Jag vet inte.. MEN jag troor att han är jävligt lycklig?! :P


Pusselipuss

Lite kreativ galenskap.

WOOOHOOOO..nu är jag trött..
Tvättat och fixat iordning i köket. Garderober,bord och hylla kom 11 imorse. Bra att dom var i tid,sånt gillas! Så jevfla skönt att få alla tunga kartonger direkt till dörren(för de var ju några stycken)!

Ska måla lite strax, ska bara vila en stund.

I fredags jobbade jag, kom hem och vi fixade go mat. Sedan målade vi i sovrummet. Eftersom vi är som vi är så blir de som de blir...bahahaa..:)  Har inte riktigt bestämt hur vi ska ha de så de blir spännande att se. Men jag har min bild huvet och det kommer att bli najs! Mörk, mysigt, värsta sängen..

Igår kom brorsan förbi tidigt och hämtade Hector. Han fick vara med morbror hela dagen och umgås. De var på lååång prommis och sedan fick Hector följa med till brors jobb en sväng. Jag och Ändy for till IKEA igen och köpte de vi skulle ha, åt en korv/pizzabit..en väntkorv.. och for sedan till Julie och Kjelle. Kjelle fyllde år igår se de blev lite kalas och jag fick äntligen marängschwisch..gott nantiing jevlulskt! :) Camilla och Micke+ barn var också med. Vi planderade fjälltrippen som ska bli av lite längre fram! Så jävla kul..!!!

SEN! for vi och hämtade vovve åkte hem och tog de lugnt!

Igår bestämde vi även att vi skulle dra och åka stjärtlapp i nån brant backen men SÅKLART har de regnat och de är bara skit väder. Typiskt när det har varit värsta hejdundrades vita vintern iår...


Detta är ett skrivbord. Simsallabim! Nu får man iaf mer förvaring..;) 
Så länge får de vara på detta vise..



Puss o kram!




Gissa vem?

Hejeh!
Ser ni vem detta är så har jag fan lyckats! :)



Annars idag har jag och hjärtat sprungit på IKEA och en massa andra butiker. Shoppat loss lite! Nytt golv till sovrummet bl.a. Tyvärr fanns inte klädskåpet inne för tillfälligt (eller dörrarna till skåpen) så får ta de senare i veckan.

Nu ska jag gå på Konsum!

Go fortsättning!:)))

Gott nytt så här i efterhand...=)

Ska dra denna vecka lite kort för de har varit så jävla fullspäckat men rolig också..
Kom med flyget i måndags tillbaka till Sthlm. Planet var försenat så redan på planet kom stressen. På Arlanda var såklart min väska sist ut på bandet..ja...de gick ju inte fort..
Tog Arlandaexpress tåget till Centralen där jag fort som fan hoppade in i en tarre och for direkt till jobbet. Sedan jävlar anamma körde vi järnet!!! Örrrn ööörrrrrn..
Jag har haft lite svårt att sitta still dessa dagar och har varit uppe i varv hela tiden..Som fågeln i Kalles jul..arrabappa bappa bappaa bappaaa baaa..AH! Men å andra sidan gillar ju ju fart och fläkt..och när de händer saker!

För övrigt var trippen till Sollet trevlig. Fullspäckat även där. Man ska ju hinna med att träffas och umgås oxa!
Gött med litte Norrlands luft..dock vare en jefla isande luft! ;) Extra mysigt hos mammsen och pappsen vid jul..:)
Var ju ut på juldagen. Hemma galejjen hos Flisan och Mattan var iaf roligast..yepp..Hade kunnat skippa krogen ..de var inte som de brukar vara och trångt som satan..och jag gick vilse! Sen vill jag INTE vara ifrån mina pojkar igen så nästa jul! och de ska jag inte heller..:)

På annandagen kom Mattias, Hanna, Hugo och Molly. Lovely att träffa dom också ju!=) Barnen växer så de knakar. hihi..Vi lekte en massa affär med den nya kassa apparaten.


Nyårsafton blev lugn. Åkte ju på en ordentlig förkylning. Halsont, en sån där smärta som bränner i halsen och ut mot öronen. Ont i kroppen, ville bara ligga stilla. Te..Isvatten..te isvatten..te..isvatten..bara de som är gott nu..och Lite Ben o Jerrys..hähä..

Idag känner jag mig bättre iaf! Nu är det 2011 ju..Jag måste till fjällen..Jag måååsteee..jag SKA! =) 

Har spelat en massa Sims 3 till PS3. Så jäla roligt spel! Awasalla wasalaa..ackamucho happara..alala..HOHOHO.. Fick de för 500 istället för 700 när jag skulle betala för det var ju REA, men de visste ju inte jag..kul med supriser! 

Neiiiii..Sussa nu!

PoK!


RSS 2.0