Sonisphere och lite spontanare...

Tjingeling!!

Här sitter jag med en förkylning from hell..men de är bättre nu än vare va för nåra dagar sen iaf..sååå varför deppa när man kan steppa !

Var ju på Sonisphere förra helgen. GUUDD vad skoj de var! Och helt fantastiskt bra! Slipknot var bara för awesome!!!! meeeraaa....!!! Är så glad att man fått sett "påriktigt". Jag kan sitta här och skriva hur länge som helt men de orkar jag inte..:) De var bra band iaf! Och min efterlängtade langos...åååhh!!!!

Kalasgänget från norr var här på besök oxå så så sååå såå..jag säger bara HIGH FIVE!! Riktigt kul, de gör vi om hörrni!!! :D

Sen har jag jobbat..:)

Körde en spontan grill i onsdags med Andreas fantastiska kollegor samt deras tösabitar..riktigt nice! Körde lite allsång oxå, Skellefte på gura..han är riktigt duktig på de..kanonkul!

JAG ÄLSKAR SOMMAR!!!!

Igår och idag har jag fått sova uuuuut..har tappat en del sömn så att jag har tagit igen allt! :) Gick ut med Hector på en fin fin promenix i solen och sedan blev det badkaret för hans del, så nu är han ren och fin och glänser från topp till tå.. =)

Ikväll blir det lugnt..broschan ska komma förbi så de blir en rulle skulle jag tro=)

Höres!


Bättre sent än aldrig va..

Yo!!

Sorry, inte varit så bra på de här. Var väl en månad sen sist..typ!! WOW..tiden går..

Har hunnit med en massa bus jah..

Var till Tjeckien, Prag. En lovely tripp med skit fint hotel..coolt! Var en jävulsk fin stad. Mycket att se! Tack för de mina fina ni!!:D

Sen...I midsommar var vi till väst kusten..Där bjöds på kalas midsommarlunch på dagen med familjen H. Sedan grill med lite fler familjemedlemmear. Sen blev det en tripp på cykeln ut till Littan och hennes karl samt vänner till dom. Där blev de mys i en stuga. Hääärlig dag!!=)
SEN! Dagen efter virrade Andreas iväg med mig till Varberg. Där var alla affärer stängd så vi drog en kebabrulle. Sedan for vi ner till Jonnys, vid standen..(där dom spelade in Vita lögner). Där hamnade vi även på SPA...De var ju bokat rum för oss! SUPRISE!!!! =) Jätte fin överaskning!! Pussss! Badade, bastade,bubblade, åt go mat..och bah hade de gott som faen!!


Seeeen..for vi hem på söndagen. Har därefter jobbat mest. 

Hade båda broscherna med familj här i torsdags..de var himla fint att få rå om dom en sväng också=) Blev mys för hela slanten! Hugo och Molly hittade även en massa snäckor på gården. Fin fina grejjor! :)

Sen idag har jag jobbat i Farsta. Blev ett litet extra pass där..:) wiee..

Nu laddar vi inför helgen!!!! Yeeiihaaaa!! :) eller..HELL YEAH!...ding ding ding...untz untz untz..piioo piiooo piioooo...

Nu ska jag stänga igen balkongdörren, it´s very very cold..och hoppa in i duschen! 

Pöss!

 

RSS 2.0