Kvack kvack..a pickabooo..

Tjehena måss!!

Nu har jag fått mig ett gott skratt efter att  ha kollat på först Solsidan och sedan Big Brother..hahaha..
Jag har som inte haft tid att kolla på BB så jag röjde igenom alla avsnitt här om dagen..och nu kan man inte sluta kolla..vilka lirare.. Gurkan i sina tofflor och hans sjuka komentarer..hahahaaaaa :P

Sånna här tofflor kan Hegge ha när vi kollar på BB..?


Annars då..har varit en kanon dag idag iaf! =)

Jobbat..pysslat här hemma..satte ihop garderoberna till sovrummet, dörrarna till får jag ta imorgon då Ändy-pändy är hemma för jag orkar inte typ 3 meters dörrar själv..lite toooo much..

Har varit så nöjd över att min kära hund inte varit en sån där gnagare på alla grejor, inredning, kläder m.m. MEN idag har han visst fått tag på en 2.5 cm:ers stump kajalpenna..Så jäla kul att få sånt på golvet..NOO..de blir ju så kletigt och trisst..

SÅ! Nu har det tagit mig snart 2 timmar att skriva detta fjuttiga inlägg, men så blir de när man har många bollar i luften!

Dax för bingen!¨

Nattå!





 









Skogspromenix

Tja!!

Lite sådär lagomt mysigt trött efter en tur ut i Länna på lite skogsbus. Jävligt mycket snö vare iaf som man fick plumsa i. Men de va gött..så jäla gött! Promenix med lite övningar, så nu sover lille-man gott.

Har annars städat och röjt här hemma samt köpt färg till garderoberna. Få se om man drar några penseldrag ikväll eller om de får bli en film istället? Paranormal Activity 2 vill jag se..Ska iaf äta SEMLAAAA!!!! :D Ska bara smälta maten. Min lover boy gjorde en gryta med nötkött, sen vare en stänkt öl i och grädde och lite annat smått och gott..de var gott iaf!

Min älskade lilla fina Hector! PLUTT!



Puss o Kram!


Semlaa!!!!!!!!

Banana?

Heeee-eej!!!

Här sitter jag och käkar Bullens pilsner korv! De är en riktig skoter-tripp-korv de som man endast får äta på skoter turer, MEN jag blev sugen helt enkelt! De är ju ändå så kallt. Så less på denna kyla nu så jag vet inte vad. Vill ha vår nuuu!! Höll på att skriva ett blogginlägg igår samtidigt som jag gluttade på Cast away, men det gick inte så bra så till slut gav jag upp..var för insatt i filmen helt enkelt! Han spelar bra Mr Hanks..

Annars inte gjort så mycket mer än att jobbat. Fruktansvärt trög måndag igår. Tomt överallt kändes det som. Rätt så fullt ös i helgen. Svärpäronen, Stefan och Christina var här på besök. Med sig hade dom två bruttor som skulle tävla i friidrotts SM. Ska också tillägga att Stefan är tränare! Vi var ut och käkade lite mongoliskt och sedan på lördagen for vi iväg bort till inomhushallen för att kika på alla tävlade.

Fick sedan bror på besök. Fikade lite munkar. Satte upp lite garderober... Sedan middag på lokalkrogen i Kransen. SEN for vi bort till Jullan och Kjelle där de var tebjudning ;) Samt att hundarna fick bryta lite arm. 

Ikväll har jag iaf en Coca cola. Var sjukt sugen igår..jobbigt värre..ilandsproblem..

Här kommer en fin liten film iaf..hahahah...Banana?

 

Puss!

Orsa-trippen

Tjänna!!

Har inte varit så aktiv nu på några dagar men jag har inte varit hemma, haft fullt ös samt jobbat! Men nu så ska de bli ändring på de va..
For på en weekend till Orsa med älskling, Julie och Kjelle och Tindra där de blev lite utförsåkning och annat skojs! Helt galet roligt helg med klarblå himmel och strålande sol! Precis som de ska va..tack för de fantastiska människor! :) Började därför denna vecka med en hääärlig träningsvärk..mmm..men de vare värt!

Orsa Grönklitt


Jag och Hector firade alla hjärtansdag på kvällskvisten när han var åter hemma. Han var ju med brorsan och Linnsan  upp till Norrland och hälsade på medans vi var på minisemester. Där fick han pimpla lite firre bl.a. Skojs ju!:D Vill också..
Får fira mer till helgen!



Film dax nu kanske?

pössss

Full rulle heeela helgen!

Hellu!

Har inte direkt suttit stilla mycket denna helg. Har verkligen varit full rulle! Men sånt gillas..:)
Åkte från jobbet i fredags hem till Rob. Hade möte och umgicks. Super trevligt med go-mat och glatt humör!
På natten vaknade jag av jag tjoade till. Lät tydligen jävligt kul för Ändy garvade som fan och jag började också garva så tårarna rann.. Drömde att jag satt i aulan på min gamla skola hemma i stan med gamla klasspolare och åt semlor..mmmm..?! hahaha..

Igår sov jag ut. Vaknade 13..oopss..hade "glömt" att ställa väckaruret och ingen hund var uppe i farten heller och ville att man skulle kliva upp..så vi tog sovmorgon alla tre! For till shoppingcentret här i närheten och handlade lite, for hem och piffade till mig. For in till Slussen och mötte upp gänget. Allt gick i ett..bam bam bam..
Sedan hamnade detta glada gäng på Patricia för att avnjuta en smarrig middag OCH fira Märy..söta Märy..! (imorgon fyller hon år påriktigt) hurraaa i förskott!!
Hade en mkt trevlig kväll !! =)

Här är min måltid..gott..men liiite crazy.. haha..lilla rödbetsmoussen där..




ååååå lite mer bilder från kvällen..

   

  

 ...wiieee...

Och idag...Klev upp! Gick med vovve på prommis i solskene. Sprang sedan bort och handlade semlor..nam nam..
Sedan vid 14 tiden kom Jeppe och Helena förbi. Sprang och köpte kanelbullar och cockies. Grabbarna la golv och brudarna fikade! I över 6 timmar fikade vi..rekord va? =) Nu är iaf golvet på god väg att bli lagt iaf..jävla skit golv vi hade först! Nu äre bytt till ett kanon snyggt ett så jag hoppas de blir bra de hänne nu!

Sen...gick vi på restaurang och åt middag. Typ..tack för hjälpen middag..Missade solsidan men de tog jag igen när jag kom hem. Tv4 play is da shit! Rolig vare iaf! hahahah..

Nu ska jag borta tänderna för att imorgon äre rock´n roll som gäller! Rock´n roll bejby rock´n roll!

Sweet dreams!




Grattis Brallis!!!=)

♥Hoppas din dag varit kalas brullan♥




Puss!!



Hurraaa!!!!!

GRATTIS!!!

♥♥♥♥♥ Idag fyller pappa år! Världens bästa pappa! ♥♥♥♥♥ 



Myskväll med Ändy och vovven. Go käk och karra...de är mys de!

Har också suttit och fnissat år detta fantastiska nyhetsprogram..Finsk/svensk lokal-TV....wtf ??! :D

 

Nya klänningen + leggings..yeeeeah!


Nu sätter jag punkt för ikväll!

PussoKram!

Nu smäller de bara till så äre vår hörrni!

Hej hopp!!

Här är fasters lilla go-kille som fyller 5 år idag! :) stoora killen!


De är ju några födelsedagar att hålla reda på denna måndad! hihi... Ska även Gratta svärmor än en gång på hennes födelsedag! Hurra hurra hurraaaa....! =)

Annars har dagen bara dragit iväg som vanligt. Var ledig och skulle fara iväg och handla men inget fanns som jag skulle ha. Kläderna har ju inte kommit ut i butikerna ännu..eller så var storleken slut! Därför ska man handla på nätet!!!! Blir förövrigt så glad av alla vårgrejer som kommer nu! VÅÅÅRR!!!! NICE! Men jag hittade iaf en snowboard jacka tills vi ska till fjällen.. tur de iaf..

Ääänd thääään..

Här är filmer jag vill se:

-The town
-The tourist
-I rymden finns inga känslor ( kul också med tanke på att större delen av filmen är inspelad i Sollet.) COOLT!!
-Grown ups (Tips från Elin!)

Så nu har jag min "komma-ihåg-lista" så jag kan komma ihåg vilka filmer de var! Ni som inte sett Salt ännu, gör de! =)

Gjorde en flärre-pannakaka idag! Gött..så jäla gött!

Ha en förtjusande afton nu!

Pöss!

RSS 2.0