Idag är det Sveriges dag!

Heej!!

Och Grattis sverige! =)) Härliga dag som idag, med fint väder och sol, som de ska va på nationaldagar! Jobbigt att vara ute bara. Har inte gjort många knop. Har haft den årliga pollenallergin nu i några dagar..fan va less jag blir=( Blää..kli kli kli i ögon och hals, rinn snuva, skallebank och trött nå jevulskt. Tur att de känns bättre nu iaf!

Har jobbat i helgen och sedan satt jag hundvakt åt Kenzo och Tindra. Så fina och så snälla! Sen igår kom Jullan och Kjelle för att hämta vovvarna. Fick då en present. Go rosé i en stor och rosa exklusiv bag-in-box som vi kan smutta på i sommar! Tack gulle ni! 

Sen blev de även lite shopping. Dille på långklänningar nu. Så snyggt!

Boysen på balkongen och håller koll. Dom ser riktigt smarta ut..



Såg BB finalen igår. Var bra sugen på att dra dit och kolla live, men blev hemma mys istället..haha..besatt..nääee..?!:P Grattis Simon!!! Hoppas även Sara och Martin blir ett par nu!!wiee.. Kärlek är bra härligt hörrni!! ;)

Nu ska jag hämta ut min Fanta ur frysen som jag glömt bort för lääänge sen som lär va isglass nu..

bah härligt!

Puss!




Hector 2 år idag!

Grattis Hector!!! wieee...

Fick inte bort hans vita ögon, men han är snygg iaf..



Vilken dag! Idag igen! Klarblå himmel hela dagen..Har umgåts med Märy på söder där vi har solat och surrat en massa. Sedan åkte vi till Hornstull där vi mötte upp Lisa. Köpte lite middag och satte oss i parken och mös=)

Sen for jag hem och mös lite till med Hector. Han fick tårta, men den försvann på ett naffs..måste ha varit vääääldigt smasko!

Nu BB..blir en gaanska tidig kväll för imorgon ska jag upp och jobba:)

Höres!!

Smaka på Sthlm

Hey!!

Hemkommen från staaan. Har gluttat lite i affärer och sedan blev det kungsan med vänner och bekanta, samt nära och kära. Så fin fint så!! :) Smaka på Sthlm pågår nu. Massa mat- och öltält. Åt calamari med vitlökssås, (tradition)..Andreas åt nån afrikansk maträtt med antilopkött bl.a..hehe..Vilket djur går aldrig på Liseberg?? Antiloooopen...<--var bara tvungen.. :D

Sen tog vi tuben hem där vi satt och kollade in lite gamla barnprogram på mobilen. Typ Skrotnisse och Struten och farmor och kulan i tornet, desssa program var jag grymt skraj för när jag var liten och de är än idag lite små vidrigt..haha..kom sedan hem och tog Hector på en prommis. Nu laddar vi inför BB med Ben o Jerrys till efterrätt..fan så gott!

Smaka..? Någon..?




Höres! :)





Oh, happy days..

Helllouu!!!

Vilken dag, 1 juni..wohoowww..! Spraka solsken och värme..skönt om de börjar bli sommar påriktigt nu!

Har varit ute hela eftermiddagen och myst samt grillat med Ändy, Helena, Jesper, Johanna, Jonny, Lia, Isa och Hector..picke-nicke på grön greeeese..
Fy faen va gött de är..lovely!! Tack för en förtjusande dag..som idag..



                                                     nom nom nom...nom...

Nu ska jag glutta på dumburken och göra kväll..de är ju en dag imorgon också..





Puss!!!

RSS 2.0