Morsdag, 4 år och festligheter

Grattis på morsdag världens bästa mammsen. Hoppas dagen är lika fantastisk som du ! Vi älskar dig!♥



PUSSS!!!!!!


Gjort annars i helgen då...

Igår firade jag och älskling 4 år tillsammans. Fantastiskt! Tiden går fort när man har roligt !=) Vi tog de ganska lugnt. Vi ska ju snart åka på semeser... :D Älskar dig!♥

Sen..blev de lite fest. Trevligt, roligt, skojigt! Shaki shaki..Hamnde på Debaser. Hela kvällen var liksom perfekt tajmad.. Tack för en trevlig kväll!! :)

Big brother ikväll..måste kolla, shiiit va spännade! :))  wooooh!

Höres!






Koh Phangan

Hoohoooo!!

Hemkommen från Koh Phangan mätt och belåten. Vilket stället..coolt! Idag fick vi plats ganska snabbt..fick vänta lite över en timme! Men de vare värt! Så nu kan jag bocka av detta ställe som låg typ överst på min "Hit vill jag gå" lista. High Five! Men luuugn..går gärna dit igen =)



Måste ju kolla på reprisen av BB innan man "släng omkull sig" på riktigt och gör kväll..

Trevlig helg!!

Puss



Hangover 2

Schulululu...

Hangover 2!!!
hahahaha...måste se denna snart!! :)



Så jääla bra! Min kille ska nog få..;P Sövverän! 




haha..




Mjaaa...
Tog och gjorde en sån där ansiktsmask jah..bra grejer!



Nattinuffs!

Hundvakt

Hello!!

Fan, vi har gjort de igen!! Vilken dag..!! Fan så bäst vi är..!! Har alltså jobbat..KUNG! ding ding diiing! Bra Albin..braaa hurra!! :) Sen skiner solen och allt är bara fantastiskt!

Nu sitter jag här med hundarna..jajomensan..är hundvakt åt två st till, Kenzo och Tindra :)

Badpojkarna sommaren 2010.


Tindra i sin finaoutfit.


Idag är det kalas bra på TV:n också..nice..Solsidan, dock bara repriser, men de gillas iaf! Sen är det ju även BB..Gurkan kan åka hem nu..hej daaaaa..


Chill chill med Märy här om daaan!


Nä..om man skulle äta en bit mat :)


Höres!!





Mjaaaaaa....

Heiiiii...!!

Sitter här med en sån där "nostalgidryck"..Trocadero..Schlurrrp..Loranga är visserligen inte så jävla dåligt heller! Men de är bara gott varma och soliga dagar..Idag har de varit en allvädersdag..regn, sol, mulet..osv..då passar Trockan bäst! Ah!

Har jobbat..igår var en såå nice dag! Vi var grymma..riktigt grymma! yeaaah..

Helgen var mest lugn. Andreas var ute i skogen från morgonkvisten till eftermiddagskvisten. Han var figurant på en sök träning/tävling typ..Hector fick oxå söka. Syftet med sökhundar är alltså att finna och rädda människoliv, detta är lillkillen riktigt duktig på och han tycker de är roligt också. Men Hector är bara nybörjare så han har mycket kvar att lära. Roligt att han har " GO:et" iaf..

Sedan började grannarna ringa på dörren och ville att vi skulle ut och grilla och umgås. Så jag sprang iväg och köpte en flina och lite gött tillbehör sen umgicks vi och drog senare upp till grannen högst upp och där blev de Mello-festival och poker turnering. Mycket trevligt!!


Duschen..sen Tv:n..

Höres=)

PoK!!

En liten sammanstrålning.

Tjaba!!

Så härligt med helg! Fick sova ut imorse och de var ju göttans..!
Nu sitter jag och kollar på Can´t by me love..lite små roligt. Nostalgifilm jööh!

Broschaaan var här igår och hjälpte till att köra iväg lite skit till skroten. TACK SÅ MKT FÖR HJÄLPEN KÄRA BROR!!!!:) Sen käkade vi pizza och gluttade på Insidious, den som går på bio nu..den var fakiskt bra! Även lite små hysterisk imellan åt..Glöm inte att det måste vara kolsvart i rummet om ni ska se den :)

I torsdags var vi på galej med jobbet. Sjukt trevlig kväll!..de gör vi om snart! :D...woop woop!

Pysslade ihop ett kollage av korten som låg på mobben.


Oj oj..nu är filmen slut för länge sen..De tog mig alltså nästan 2,5 timmar att göra detta inlägg..haha..
Snart kommer min darrlingar hem! wiee...

Hörees!!

Varit till gymmet och lyft skrot.

Hey!!

Nu är jag trött och måste ta mig en powernap snart, annars kommer jag börja nicka och slå i pannan i datorn..ska bara skriva lite..
Har mest jobbat i helgen jag..motionerat hund och städat.

Imorse for jag iväg och tränade med Helena, Jesper och Kalle. Kalle är ju typ "gymmästar´n" och inte helt fel vare med en PT.. :)
De va la gött me liite träning..hej å hå..var ju några år sedan nu va.. Får se hur man känner i kroppen imorgon. Magen har iaf fått sig en omgång..yeah!

Sen har det ju varit så jäla gött väder, så de va bara hem, duscha, väcka Ändy sedan drog vi en trevlig lunch på Kallikas uteplats. Nice!

 
 
Förra sommaren var Lomanders bea ett måste på bordet. Iår är det HET Aioli (och gärna med kräftor)..så jääla bra grejer! Hittills har Ica Remsle haft den godaste...

Höres!:)


Jomen visst va..

Tjenna!! wiee.. :)

 Här sitter jag hemkommen från jobbet hungrig och lite små trött. Vill ha Ben o Jerry glass, coca cola, kebab, korv med bröd och räka, munkar och makaronpudding..men har jag tur kanske min kille kommer hem med nybakta bullar från affär´n..! Han och Hector är ute och cyklar..=) Snart kommer min hojj också..då jevlar ska vi cykla! Hojj hojj..

Annars haft fullt upp! De är ju sånna tider nu va..härligt och full fart i storstan! Dock är de kallt ute igen och ingen sol men jag läste på löpsedeln att vädret skulle komma tillbaka så...så den som väntar på nåt gott...de är ju bah härligt!

Helgen blev ju kanon den också..en två dagars! Vi körde grill-galejj med Helena, Jeppe, Kalle och Angelica på fredagen..sen på Valborg blev de djurgår´n med promenix med hundarna och sedan grillgalej med Julie och Kjelle, båtmys och spelkväll. Ingen brasa blev de, men de är bara bra för jag gillar inte sånt..

Nää men vore trevligt med lite hemmafilms mys ikväll..Jah!=)



Måste nog äta "någott" nu..vi höres =))

pussokram!






RSS 2.0