Nu går det undan!

Helgen var kanon!
Åkte ner till Falkenberg på en liten tripp. Hälsade på och mös!
Full fart. Var till Ullared och shoppade lite. Man kan faktist hitta mkt smått och gott! Ta bara mina gardiner som jag letat som faen..sånna gardiner med text..finns på internet för typ 500-600. Jag hittade dem nu för 89 kr! Bra där! Dock syntes ingen Morgan till..fan!..Tycker vi ska ta oss neröver på en road-trip och shoppa loss..eller vad säger ni brudar ?;) Åt julens första pepparkaka samt lussebulle och drack glögg..så gott! Har även tuggat på lite juleskum..jora..


Jul-feelingen har jag fått iaf! Tack som tusan!

Måste göra en tidig kväll ikväll..nattinuffs!

PoK


Jag vet inte vad..men..

Vad ett samtal med en klok bror kan göra saker och ting så mycket lättare! Nu har jag också fått ett litet hum på hur saker och ting faktist fungerar här i livet, som en liten tankeställare. Känner mig lite gladare och lite mer full av energi nu. Men jag längtar iaf upp till norrland till mina kära och nära! Har inte varit hemma sen midsommar, det tar på krafterna..jag vet!  Kommer iaf till jul, så nu är den resan bokad och klar! Att kalla norrland för mitt hem gör jag för att norrland är mitt hem, oavsett var jag befinner mig, och det kommer det alltid att vara..SÅÅÅDESÅÅÅ!!!!! Norrland is da shitt som min kloka vän Felizia uttryckte de så jävvla bra! Hoppas min jul-feeling kommer tillbaka nuuuu!


Nu har jag fått skriva av mig lite också..Och smörgåstårtan var fan de bästa jag ätit på ett bra tag! 

 


Hipp Hipp!!

Tjena!!
Måste börja med att slänga upp ett klipp som jag skrattade åt så tårarna rann..så jäääla bra! Hipp Hipp..



Har tvättat idag. Snart klart!
For bort till Globen och hälsade på Adam samt att Ändy köpte ett spel..(man kan säga att han fått de av mig). Sen sprang jag även in och mochade på lite kollegor! :)
Så nu sitter jag här nerslängd i soffan och filosoferar. Vad ska man äta..? Vad blir det till jul..? Kommer de nån snö snart..? Är tvätten torr..? Och lite sånt..


Men vi höres later!

pussis

Meeen...

Tjohoo!!

Nu är lasagnen i ugnen, väntar på Ändy som är på möte. Äntligen lasagne!! woohoooow! Satt även och småkikade på Solsidan. Den bästa svenska serien som finns! SÅ sjukt bra..längtar som faen till säsong 2..haha.. Dom hade ingen ål på Lidl..haha..kubbar kubbar kuuubbbaaar..haha..ha..den svajta späjjen..åååhh I LOVE IT!

Var ute och tränade platsliggning med vovven innan. Finns en farbror som aaaaaaalllltiiiid kommer ut så fort vi är ute. Han är överallt. Så säger han också alltid:
-Hej, fin hund? Hur gammal är den..? Jag har också haft hundar. En schäfer, en rottweiler, en schäfer till, en......och nu har jag en katt. Får man hälsa?

Och de är alltid samma sak..NEEEEEEEEEEEJ!!! Vi tränar!!!
Fan skaffa en egen hund..
Att de ska vara så svårt..sällskapsjuk?


Nä..nu börjar munvattne rinna snart..vill ha mat!

PoK!!


Jag garvade läppen av mig!

Tjeeenaa tjeeena!

De var drag i holken idag! Vilket föcking team work, bra jobbat!:)

Var en liten jobbig resa hem bara. Höll på garva ihjäl mig. Mitt säte som jag satt på gnekade prutt ljud varje gång tåget ökade farten. De lät precis som en riktig lång dryg prutt! (Den farta av farten). Där satt jag trött och lätt road, och ingen man kunde skratta med! Till slut höll jag på att explodera så jag gatt plocka fram mobilen...

Imorgon är jag och darling ledig tillsammans, då blir det onsdags-kul! Men vad det innebär återstår att se imörrn!

Här kommer en arg lapp som jag älskar!



Pöss

Farsdag och gårdspyssel

Helluuu!!

Idag är det söndag, men inte vilken söndag som helst! Näh, för att de är farsdag! Grattis Pappsen!!=)♥
 Jag uttalar inte farsdag..fars-dag..utan jag uttalar farsta..och då tror alla att jag pratar om Farsta..allstå shopping Farsta..eller Farsta kommun..men jag är från Norrland, och där säger man så, säger jag då! ;)

Har haft gårdspyssel sen kl. 10:00 imorse så attehh nu är jag tlött..har krattat gröön greeese..inte de roligaste som finns men vi har så trevliga och roliga grannar så de blir ju vad man gör det till! All snö är föresten borta..mimimimi:(


Fika paus!

Igår blev de middag hos bror och Linn, jefflar vad gott Linnsan hade gjort! De var kycklingbitar med en massa gosaker som låg i smördeg, som små paket..och vipps in i ugnen! Sen klyftpotäter med litte bea..gott naaaantiiing....! Sen kollade vi på Terror på Elm St (2010), den senaste..men ja, blev ju som de blev för ingen var direkt pigg igår..ZZzzZZzz..Jag hade ju jobbat!


Gott!

Nu ska jag "vila ögonen"

Höres!


Lördag! Jippiiii!

Tjaa!!

Jajomensan, burit slips idag..man måste ju vara farsdagsfin dessa dagar tycker jag! :) 
Ingen gláskit direkt, men jag är glad! Men man behöver inte le på kort jämt o jämt o jämt o jämt!

Kom nyss hem..de är livat i stan, mycket folk och vissa har magneter under fötterna..bästa komentaren jag hört idag..haha..

Jag och Ändy ska iväg till brorschaaaan o Linnsan på lite middag ! Trefffligt..:) Ska bara springa bort och köpa lite ost och kex och annat tilltugg.. ;)

Ajusst de! Attberopå mat! Igår blev det rimmad lax med dillstuvad potäter till lunch..de var serisöt bland de godaste jag ätit på länge. Kocken fick beröm, de ska man ha när man gör nåt bra. De är så sjukt gott med riktig husmanne ibland! Bra där Järgar´n !

Nu rusar tiden och här sitter jag och filosoferar om dillstuvad potatis...dax att hoppa in i duschen!

Höööööress!


Mötley Crüe LP-skivor någon??



Jag vill ha!!!


Trevligt..jo,ja tackar!

Tjaaaa!!

Kom hem ikväll till älsklingen som hade fixat käk..så mysigt och komma hem när han oxå är hemma :) och till hunden förstås..min älsklingar..tjiiihiii..
Klocka är redan 22:30 snart..hujeda mig vad tiden drar iväg..har beställt lite kläder oxå. Har kommit i en fas då de är mycket roligare att beställa över nätet än att springa runt i affärer..få ser hur länge de håller i sig..



Min lilla pluttesnutt ute i snön..Fick inte till ögonen så han få se sådär cool ut..mammas go-fisen..skrutt!

Snöööööööööö

Tjulululululuuu...

Nu jevflar vräker snön ner! De snöar åt alla håll och kanter..de snöar innanför jackan och ner i skorna..!
Har nyfärgat hår, lite ljusare blev de iaf ser jag nu när de torkat och ingen utväxt syns till. Då blev de ju som de skulle bli:) Hade skakat färgflarran och skulle bända bort plutten på korken med tummen, men de satt så hårt så jag fick låna tänderna...de gick ju som de gick..de brändes och sved med all den sörjan runt hela käften..huvva! klant! haha..

Måste åka och handla idag, lite små grejer som börjar ta schlutt..

Men atteeehhh..vi höres!



haha..blir alltid sugen på dessa filmer när första snön kommer..och att åka utförs..;)

Nån som vill starta band med mig?


Pyssel,surr och julmust

Harre jiiises..

Vad hände? Klockan bara drog iväg och jag måste sova..men har man kul så har man :) Surrade även med Erica i nästan 2 timmar tror jag bestäm? De var nog kvällens höjdpunkt! Har även druckit säsongens första julmust..
gott naaanting jääävuslkt! Men den slår inte Zeunerts, såklart!  


Nu säger jag God Natt!

Hoodies på!

Nu känner jag hur jag börjar att små nicka...

Har kommit in från kvällspinken och dax att sova!
Kylan börjar hitta tillbaka nu och de glittrar en massa på backen..tycker de är fint =)

Hoodies! När de är som mysigast..






Tror bestämt de att de står Maria på dem ! fhm fhm fhm fhm fhm..... :)

God helg!

Tjenna tjenna!

Sov ut imorse. Kan säga att de behövdes, kändes som 17 år sedan..minst!
Städa läggan och tvättade en matta. Efter de gick jag och Hector ut på en lång powerwalk, gött! Nu sitter jag och väntar på Märy, vi ska ha en trevlig afton tillsammans! Måste bara fundera på vad man är sugen på för käk..
Sen blire väl en liten Idol-tittar-stund..eller kanske SATC ?! Måste ju för bövelen se den jag med! Näee..nu kurrar magen..

Mysfaktor..Check!



Höres!

/Fru Jill

Fina flaskornas dag!

Sett dessa snyggingar?



Snygga va????? Nu jeflar ska dom fram,min älskling fixade fram dessa som en suprise i somras..
Upp på en hylla ska dom!
Tänk att man kan bli så glad av flaskor..och då menar jag inte innehållet utan etiketten..


Nostarget träning

Nu sitter jag här och kvälls myser. Jag och Hector! Men han har somnat och snarkar samt drar stora stockar..snart börjar han väl att gasa med tassen också..brum brum..gulleplutten!

Vi har övat nostarget med post-it lapp ikväll, han är riktigt bra på att stänga kökslådan och roligt är de också ,svansen går fram och tillbaka. Här näst blir det nog att lära sig tända/släcka lampan.

En nattmacka, sen sova! 

Har suttit och fått mig ett litet gott skratt åt alla klippen som finns med Bizkit. Sista klippet jag såg bär han iallafall en hjälm, de var ju bussigt..:)

 

Den lilla gröna plutten


Det här är en liten grön plutt av gelé som man pressar ut som en stjärna. Det luktar typisk toa-fresch doft alltså! Det ser inte mycket ut för världen men oh! så den ligger bra där! De är rätt ballt vad en lite plutt kan göra..och tro mig, den sitter!

Fresch!





haha..plupp!

Hector MH-test

Nu lägger jag upp detta inlägg för typ 5:te gången..Har ju iof bytt bloggsida några ggr också, men nu har jag bestämt mej! MEN eftersom denna dag var så förtjusande så måste jag ju självklart ha med detta! Min fina duktiga lilla pälspolare..:)


RSS 2.0