Polarna från norr på besök och COB konsert

Tja tja!

Vilka kanon dagar det varit..Fello och Mätz har varit på besök. Vi var på COB igår..grymt! Bra drag och bra förband också..freeeeeeent! :) Tack för de! De gör vi om =)

Ensiferum-Skäggiga grabbar i fin fina kiltar! Spelar lite rockig finsk folkmusik...tyyyyp...


Grabbarna själv..COB


Sen har vi varit lite i stan och gluttat. Köpte tyg patch, ett nitbälte, en ny kedja och Mc Donalds- käk! Gött!



Pöss!!


I know it's only rock 'n roll but I like it

Tjeeenis!!

Här sitter jag och gosar med Hector i soffan. Har varit och hämtat ut lite biljetter ikväll ..wiiee..
Varit en fin dag idag=) Kom hem från jobbet och tillagade en kräftpasta med ostsås. Nu är jag proppmätt.

Helgen var grymt kul! Var hemma hos Marie och Martin på middag sedan blev de drinkar och disco-dans! Fy fasen vad fint dom bor! Nice! De gör vi om snart.. :) Jusst de..för er som sett Småstadsliv 2 (5) på youtuben där Kenta står och kickar/dansar i luften med benet....gjorde en sån i helgen jah! Fiii faan..har en blåning på höften nu jah! Ding ding diing..:) Man hörde en duns liksom..haha..aooo..

wooooohooooow!!


Höres!!


Scobydobbydoooo...

Tjosan!

Jobbat idag, drag i holken! 
Efter jobbet mötte jag upp darling på Gullmars och for hem till Lena,Anna och lille Minus och fika..men ja, Minus är ju inte så liten egentligen..han är en scobbidobbi dooo..en Grand noise....en riktig kompis! Vovvarna lekte ute och helt plötsligt kom en Minus bakifrån mot mina ben så jag flög framåt med händerna i jackfickan..Strålande! Ja..återigen flög jag som en liten vante :) mysigt!



näeee.. klockan är mkt!

Nattii!

Rock och Rokoko

Hejjj!

Oh harrejises vad jag har garvat nu ikväll. Kollat på Big brother (såklart). Vilka lirare de är där inne alltså..bahaha..


Har idag varit och köpt en gardinstång och lakan till sovrummet. Kommer att bli så fint. Vet vad jag vill ha för gardiner, har bara inte riktigt hittat dom. Stora och tunga ska dom va, mycket tyg alltså. Ja, gardiner som finns i biblioteket i Sjönheten och Odjuret...(om de nu fanns gardinet där...?) Brukar iaf finnas i sådanna bibliotek. Ska bli lite Rokoko blandat med rock feeling.

Typ...


Children Of Bodom


Ska på dom nästa vecka med finbesöket vi får! Kommer bli rrrrrivit! :)

☠ wööö...

Natti!!




Grattis åååå GRATTIS Elin!!!

Till en av mina idoler från ditt fan!



Love, Peace and Rock On! ♥

Puss !!!

Nya dragselen

Heej heej!!

Nu hörrni är det vår ute..påriktigt! Spraka solsken och klarblå himmel! Fantastiskt! Hoppas de håller i sig nu och att det inte kommer mera snö! Fram med skinnpajen och lågskorna.
Igår var det mörkt och dystert ute samt spöregn på eftermiddagen. Men idag är vägarna bar!
Vi åkte iaf och köpte en dragsele! Titt så fin! Var ju ut och provade den igår kväll..hahaha...hade småskidor också fick Hector dra. Han börna iväg och jag flög som en vante. Gick ju tokfort de där. Man glider så lätt med sånna skidor...ööörrrrrn öörrn.. Men han gillar de iaf..så nu ska vi kontakta kusin Björne om han kan fixa bra pris på skidutrustning till nästa vinter..;-) (men då kommer det väl inte att komma någon snö till Sthlm bara därför) MEEEN då får man åka till Norrland!



Ska fortätta vårstäda lite nu..

Höres! =)




Kalas!

Tudeluu..

Har varit på födelsedagskalas ikväll och firat Jullan. Ha-ha-ha den äran!!:))



Titt så gott!


Detta söta armband med en skyddsängel har jag fått av Julie gumman! Söt! :) Tack så mycket! ♥



Här är förövrigt också lite rå snygga smycken handgjorda av Todd Bloom. Har inte sett till dessa läckerheter innan så jag blev helt WOOHAAHAHA..wassallaaa..waaa..woohh!! Me like.. Vad tycker ni? Tyvärr är hans hemmsida förtillfället nere men de är bara att googla så hittar man dom lite här och där. Annars på The Industry i Port 73.



Missade Big Brother ikväll så nu ska jag kolla på reprisen som börjar om en 15 minuter en kvart! Så därför hinner jag snabbduschan innan! Perfekt!

Nattinuffsan!!



Sonisphere 2011

HEEJ!!

Dagen idag startade med ett jubel!! Jag och Rob..vi bah: YIIHAAA!!! När man gjort nåt lite extra bra måste man jubla lite! :D HELL YEAH!! wöööööööööö-öööö..

Bra dagar har det alltså varit so far..och helgen var ju lika så! Hade ju kalas-trevlig med Elin och Anders=) Var på nån irländsk pub där på lördagen. Vi kom dit vrålhungrig och beställde sånna där nachos med dipp. Nu har jag fått sån dille på de fast hemmagjort! Man slänger in nachos, salsa sås, vitlöks sås, creme fraiche och ost i micron. Sen lite Gucka (guacamole) till de..MMMMMM! Där har ni ett hett tips om ni är sugen på nåt gottit!

I söndags kom Jullan och Kjelle på besök. Vi gjorde biffar...eller fin fina biffar! Soltorkadetomater/fetaostbiffar!
Umgicks, kollade på Solsidan (såklart) och spelade Rappakalja.. :)

Nu sitter jag här och kollar in lite Onepiece/Jumpin mysisar..gosigooosii! :D Måste ha!

Jaaa..Nu är det bokat och klart..biljetterna till Sonisphere..wohoooow!!! Kommer att bli så king! :D



Puss !!




Ny säng, Stand Up och Finbesök!

Heyy!!

Vilken härlig helg! Skönt ute, solen skiner och Elin och Anders är i storstan på besök! Wiee...
Igår var vi på Stand up, Comedy Central LIVE på Brunnsg. 6. Nyöppnat plejs..riktigt nice! =)
Sen hamnade vi på The Anchor och tog en öööhhl....
Nu ska jag göra mig iordning för ikväll blir de lite barhäng och kanske nån trevlig middag.

Så kom ju våran nya säng igår..man känner sig som Prinsessan på ärten. Allstså den är skön! Men jag är inte så van att ligga så högt upp..hehe..Andreas hade gjort iordning en massa i sovrummet och de kommer att bli så fiiint!
Ska köpa fina sängkläder i satin. Satin är de allra skönaste!

Hector har deckat på hallgolvet efter den fina friskluften ute samt bolltricket med gömda godisar inuti. Han ska också få en ny säng!=)

Moooot sherwood skogen!

puss!


Fido

Heej heeej!!

Nyinkommen från kvällspinken. Inga konstigeheter på denna promenad..typ som människor som springer runt med banankartonger över huvudet.. Vet inte om jag skrivit om det, men de var faktist en tjej som kom och gick med en banankartong över huvudet då så klart. Varför har man så? Extra vaddering på axlarna?

Sprang ner i förrådet och hämtade oljefärger, canvastavlor och penslarna och målade en tavla! Är så glad för nu har vi massor av förvaring. Tänk vad några garderober kan göra!

Hatar att fota målningar, bilden blir så livlös och platt. Men typ så här blev den iallafall, min Fido.




Så mitt i målningen ringde ju Fliza!! Weiii..Hon och Mattan kommer och hälsar på!:D Skit skoj ju!! woho!!
YEAH!

Igår var jag med broschan och Linn till Värmdö. Var och kikade lite i affärer och gick sedan på Donken. Hittade inget spec. En deo, hårspännen och en hand/nagelkräm. WÖÖÖÖHHHHÖÖÖW...

Nu ska jag duscha och sen äre ju BB..!

Pössokram!




RSS 2.0